Тип програми: APK/розширення для браузерів
Підтримувані ОС: Мобільні додатки для iOS та Android; розширення для Chrome, Firefox, Opera
Ліцензія: Безкоштовна/Платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Browsec VPN

Якщо ви шукаєте безкоштовний та якісний VPN сервіс, то Browsec VPN може стати вашим правильним вибором. Ви можете використовувати розширення для браузерів Chrome, Firefox, Opera, а також мобільний додаток для iOS та Android.

Ви зможете використовувати заблоковані у вашому регіоні сайти, приховати свій реальний IP адрес, використовувати зашифроване інтернет з’єднання та звести нанівець спроби вкрасти вашу особисту інформацію.

Якщо такі сервіси як Facebook, Вконтакті або Однокласники заблоковані у вашій корпоративній мережі адміністратором, то і в цій ситуації допоможе Browsec VPN.

Можливості сервісу:

Відвідування заблокованих сервісів, соціальних мереж чи інтернет сторінок, які не відкриваються через блокування у вашій країні чи на робочому місці адміністратором;

Покращення вашої конфіденційності шляхом приховування ваших реальних даних та адреси комп’ютера;

Підтримка всіх популярних браузерів та мобільних операційних систем;

Високі оцінки на маркеті, App Store та хороші відгуки користувачів.

Сервіс незамінний при використанні відкритих точок доступу в аеропортах, вокзалах, ресторанах чи кафе.

Компанія пропонує найвищі та самі якісні швидкості до 100 Мбіт/с. Користуватися можна зразу без реєстрації та прихованих платежів.

Зверніть увагу, що максимальна швидкість та 36 локацій доступні лише у платній версії сервісу. Безкоштовно швидкість значно менша, а із локацій доступно всього 4: Нідерланди, Сінгапур, Великобританія, Сполучені Штати.

Безкоштовно на однин обліковий запис можна використовувати 5 пристроїв. Одним пристроєм вважається і окремий браузер і окремий додаток для мобільного пристрою.

Сторінка сервісу Browsec VPN