Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Microsoft Windows 98, 98 SE, ME, NT 4.0, 2000, XP, 2003, Vista, 2008, 7, 8, 2012, 8.1, 10, 2016 (32/64bit)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Utilu Mozilla Firefox Collection

Кожен із нас має свої вподобання на рахунок програм. А браузер являється особливою програмою, без якої сьогодні комп’ютер уявити просто неможливо. Тому дана новина буде приємною для всіх любителів Mozilla Firefox. Збірка Utilu Mozilla Firefox Collection – це найповніша збірка різних версій браузера, від початку його виходу на цифровий ринок і до найсучаснішої версії.

Одне погано – останнім часом практично всі розробники роблять клонів на одному і тому ж двигуні Chromium. І всі розробники найпопулярніших браузерів відмовилися від власних розробок на користь останнього.

Колекція у першу чергу, буде цікава веб-розробникам, які хочуть бачити як їхні сайти відображаються не лише на різних браузерах, але і на різних версіях в межах одного браузера.

Збірка містить в собі різні версії браузерів Mozilla Firefox, які можна використовувати автономно та паралельно. У певний момент інсталяції можна вибрати, які версії для вас потрібні, а які не потрібно встановлювати.

Пакет Utilu Mozilla Firefox Collection підтримує оновлення, тому не обов’язково видаляти стару версію, потрібно просто встановити поверх неї нову із збірки.  

Збірка Utilu Mozilla Firefox Collection призначена для розробників. Для звичайних користувачів ця ж команда пропонує Utilu Silent Setup для Mozilla Firefox. Це простий інсталятор, який не відображає ніяких діалогів, а просто автоматично завантажує та встановлює найновішу версію браузера від Mozilla. Тому перед тим як натиснути, будьте готові до того, що ваш браузер на російській чи українській мові оновиться до англійської (у мене саме так і сталося).

Для завантаження потрібно прогортати сторінку практично до самого низу та вибрати розрядність браузера (32/64 bit), тоді вибрати джерело для завантаження. Я використовував Softpedia. Будь уважні при виборі сервера для завантаження. Більшість із них пропонують виконувати завантаження їхніми загрузчиками. Разом із основним файлом у такому випадку можуть бути встановлені не потрібні для вас програми чи розширення (у тому числі і рекламні).

Сторінка для завантаження Utilu Mozilla Firefox Collection

Сторінка для завантаження Utilu Silent Setup для Mozilla Firefox