Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Find.Same.Images.OK

Програма Find.Same.Images.OK може виконувати пошук однакових, або схожих зображень, навіть якщо вони перевернуті на будь-яку кількість градусів у порівнянні з оригіналом.

Програма може знайти дзеркально відображені, перевернуті, а також зменшені копії зображень. Підтримуються основні графічні формати: JPEG, PNG, WMF, RAW, ...

Не слід плутати Find.Same.Images.OK з програмами для пошуку дублікатів. Утиліта виконує порівняння на піксельному рівні. Find.Same.Images.OK надзвичайно швидко виконує сканування. На продуктивних сучасних комп’ютерах швидкість може досягати понад 100000 порівнянь в секунду.

Працювати досить просто. Потрібно натиснути на кнопку з трьома крапками для вибору диска або каталогу з фото та картинками. Для додавання ще однієї папки або диска потрібно натиснути на таку ж кнопку, тільки вже зі знаком +.

Далі, при потребі, потрібно вказати параметри (пошук дзеркальних фото, негативних та ін.). Після всіх налаштувань залишається натиснути на кнопку «Пуск».

Find.Same.Images.OK 2

Результати будуть виведені знизу вікна програми.

Вас може зацікавити програма для пошуку дублікатів файлів – «AllDup»

Цікава розробка. На моєму комп’ютері Find.Same.Images.OK знайшла навіть ті зображення, що були зняті з різних ракурсів та відстані.

Сторінка програми Find.Same.Images.OK