Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Norton Power Eraser

Продукт від відомого розробника антивірусного програмного забезпечення та програм для безпеки та архівування. Як говорять автори даного творіння — продукт Norton Power Eraser знайде та видалить шкідливе програмне забезпечення, яке глибоко засіло в системі, навіть те, яке інші антивірусні продукти пропустили.

За допомогою більш агресивних технологій сканування, що призначені для виявлення загроз, які важко, а то і неможливо видалити стандартними методами Norton Power Eraser справиться із цим складним завданням. Так як застосовуються агресивні технології виявлення загроз, то під «гарячу руку» може попасти цілком безпечна програма, яка не містить в собі ніяких вірусів. Тому завжди можна відмінити результати сканування. Крім вище перерахованого Norton Power Eraser призначена для виявлення та видалення потенціно небажаних програм.

Для Norton Power Eraser не потрібно багато ресурсів комп’ютера, а скористатися даним засобом може виникнути потреба, якщо вже інші методи не працюють. Крім того, програма працює без встановлення.

Сторінка Norton Power Eraser

Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська/англійська