Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовно (персональне використання)
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Avira Free

Avira являється одним із найкращих антивірусних пакетів. А для особистого користування антивірусні сканери доступні абсолютно безкоштовно. До складу продукту Avira Free Antivirus входять антишпигун, антируткіт із хмарною технологією захисту Avira Protection Cloud, а версія Free Security Suite включає також в себе крім антивіруса, вебфільтр, інструменти для анонімного серфінгу в мережі інтернет шляхом використання VPN, оптимізацію та налаштування системи, пакет безпечного керування пристроями та програмами за допомогою Avira Connect. За допомогою Avira Connect можна слідкувати за своїми пристроями: знаходити місцеположення свого телефона, керувати своїми підписками за допомогою панелі керування в онлайн режимі. За допомогою Avira Connect можна захистити свій телефон чи планшет від кражі. Для початку роботи із Avira Connect потрібно створити обліковий запис.

Використовуючи продукти Avira можна бути впевненим у своїй безпеці, тому що антивірусні рішення використовують останні технології захисту та виявлення найрізноманітніших загроз. Avira подбає про безпеку даних та покращить продуктивність комп’ютера. Для виявлення загроз, крім самого двигуна також застосовуються хмарні технології. Можна гнучко налаштовувати способи сканування дисків, флешок, системних папок, процесів і так далі. Також наявний планувальник, використовуючи який можна налаштувати час перевірки комп’ютера на віруси.

За допомогою інтерфейсу Avira можна керувати брандмауером Windows та налаштовувати правила.

Використовуючи технологію VPN модна забути про кражу приватної інформації, а також отримати доступ до сайтів, які закриті для вашої країни. Всі передані та отримані дані шифруються, а ваша реальна IP адреса приховується.

Якщо потрібно більше інструментів, то замість Avira Free Antivirus потрібно встановити цілий пакет програм Avira Free Security Suite. До його складу входять:

  • Avira Free Antivirus — цілком із назви зрозуміло, що це і є основна програма для захисту від шкідливих програм та вірусів
  • Avira Browser Safety — вебфільтр на безкоштовній основі для браузерів Chrome і Firefox, що захистить від шкідливих сайтів, фішингу та слідкування, що часто здійснюють веб-сайти.
  • Avira Phantom VPN — анонімне перебування в мережі (безкоштовно доступно лише 500 мегабайтів на місяць)
  • Avira Scout  — альтернативний браузер із вбудованим захистом
  • Avira System Speedup Free — безкоштовний набір інструментів для оптимізації комп’ютера

Будь-яку із перелічених вище програм можна встановити із панелі керування Avira Connect. Із цієї панелі можна керувати всіма своїми пристроями та встановленими на них продуктами, а також отримувати доступ до інших продуктів компанії Avira.

Використовуючи набір програм для оптимізації Avira System Speedup Free можна оцінити продуктивність свого ПК, а також оптимізувати найкращим чином його роботу, пришвидшити час запуску, підвищити загальну продуктивність. За допомогою Avira System Speedup Free можна підібрати якнайкращий режим між продуктивністю, швидкістю та енергозбереженням. До складу оптимізатора також входять продукти для керування файлами та дисками: шредер файлів, пошук дублікатів, дефрагментатор диска та ін. Також наявні програми для оптимізації реєстру, керування мережними підключеннями, деінсталятор, резервне копіювання та відновлення.

Для кого потрібний просто антивірус — вибирайте Avira Free Antivirus, а кому мультифункціональний комбайн, то потрібно зупинити свій вибір на Avira Free Security Suite.

Сторінка Avira


Підтримувані ОС: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP
Ліцензія: Безкоштовно (персональне використання)
Мова інтерфейсу: Російська/англійська