Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Remote Bot

Багато завдань можна автоматизувати за допомогою бота. Такий бот може керувати живленням вашого телефону, мережею Wi-Fi, читати повідомлення та виконувати ще багато чого. Даний інструмент дозволить керувати функціями телефону віддалено.

Бот може пересилати сповіщення з телефону на комп’ютер. Всі сповіщення від додатків (WhatsApp, Viber, Gmail та багатьох інших) можна читати на комп’ютерній версії Telegram і давати відповіді на них.

Старий телефон можна перетворити на сигналізацію з датчиком руху. При виявлені руху бот виконає фото, запише звук або зніме відео.

Телефон з ботом можна використовувати для батьківського контролю і бути в курсі того де знаходиться дитина та отримувати сповіщення про розрядження батареї.

Бот може керувати рівнем гучності та підтримує стандартний програвач Андроїд і Google Play music.

Реалізована підтримка роботи з Tasker і Macrodroid.

Всі дані передаються лише на сервери Telegram і не передаються жодній організації. Принаймні так пише автор бота…

Бот створюється автоматично, є можливість приєднання до декількох акаунтів Телеграма. Також додаток не витрачає заряд батареї, оскільки для отримання сповіщень використовуються пуш-нотифікації.

Автор забороняє використовувати програму в шпіонських цілях.

Із ботом ви будете отримувати сповіщення на Телеграм про пропущені виклики, читати смс, керувати контактами та історією викликів, телефонувати на вибрані номери, виводити системну інформацію та виконувати ще безліч функцій, повний список яких можна подивитися на сторінці програми в маркеті.

Для налаштування бота потрібно:

Встановити додаток та запустити його.

На екрані створення бота вибрати «Создать автоматически». У вікно, яке відкриється потрібно ввести свій номер телефону та ввести код, який прийде для підтвердження. Примітка. У вас повинен бути зареєстрований акаунт в Телеграм.

Remote Bot

Дати для бота ім’я та натиснути «Отправить имя бота».

Remote Bot

В самій програмі про успішне створення бота ви отримаєте відповідне сповіщення.

Remote Bot

Remote Bot

Готово. Можна починати користуватися можливостями та перевіряти функціонал.

Remote Bot

Google Play Remote Bot for Telegram