Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

CM Locker

Додаток CM Locker дозволяє вивести безпеку вашого смартфона на новий рівень. За допомогою CM Locker можна заблокувати екран, контакти, додатки, фото. Захистіть свої особисті дані та не дайте зловмисникам шансу.

CM Locker має функцію захисту від кражі, дасть змогу знайти викрадений смартфон. Щоб пароль на екрані не був таким звичним та нудним, програма пропонує використовувати безкоштовні якісні шпалери на будь-який смак.

Функції програми CM Locker:

Блокування екрана. Захистіть вхід за допомогою графічного паролю або PIN-коду. Якщо пристрій має дактилоскопічний датчик, то можна використовувати розблокування відбитком пальця.

Блокування додатків. Заблокуйте клієнти соціальних мереж та інші додатки, до яких ви не хочете давати доступ. Не дайте своїм контактам, повідомленням, фото, відео та іншим файлам потрапити до рук сторонніх людей.

Фото зловмисника. Якщо хтось введе невірно пін-код, графічний ключ чи спробує розблокувати смартфон своїм відбитком пальця – CM Locker зробить його фото і ви будете знати хто хотів отримати доступ до вашого смартфона.

Захист від кражі. Для реалізації цієї функції потрібно прив’язати CM Locker до свого Facebook акаунту. У разі втрати смартфона, ви зможете визначити його місцезнаходження, увімкнути сирену та виконати віддалене блокування.

Персоналізація. Якісні HD шпалери, теми та режими розблокування до ваших послуг. Не дивіться на одноманітний екран блокування – створіть свій унікальний стиль. Зміна шпалер може відбуватися автоматично. Наявна функція щоденної зміни шпалер.

Прогноз погоди. Будьте в курсі завтрашньої, 5-ти та 10-ти денної погоди. Налаштуйте своє місцеположення для отримання точної інформації із додатковими даними.

Нагадування про сповіщення. Прямо на екрані блокування можна давати швидку відповідь у таких додатках як WhatsApp, Facebook Messenger, Line та ін. Спілкуйтеся, не розблоковуючи екрану. Є функція конфіденційного режиму повідомлень.

Керування музикою. Легке керування музичними треками прямо на екрані блокування.

Камера. Фото у потрібний момент, не витрачаючи часу на розблокування.

Додаткові інструменти. Калькулятор, ліхтар, додатки, які недавно використовувалися, налаштування яскравості та ін.

Початкові налаштування CM Locker:

При першому запуску потрібно натиснути на кнопку «Защитить».

CM Locker

Даємо доступ до сповіщень.

CM Locker

CM Locker

Вмикаємо блокування екрана та майстер заряджання телефона.

CM Locker

CM Locker

Даємо доступ до фото та мультимедіа на смартфоні.

CM Locker

Відкривши меню, налаштовуємо блокування екрана. Вибираємо як блокувати (пін-код, графічний ключ, по відбитку пальця).

CM Locker

CM Locker

CM Locker

Налаштовуємо контрольне запитання на випадок, коли забудемо пароль, так його можна буде скинути.

CM Locker

Надаємо доступ до історії використання.

CM Locker

CM Locker

Вибір шпалер.

CM Locker

Вигляд екрану блокування.

CM Locker

Google Play CM Locker