Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Cx File Explorer – швидкий та функціональний менеджер файлів

Якщо ваші файлові менеджери мають «зайву вагу», перевантажені функціями або просто хочеться чогось нового – спробуйте Cx File Explorer.

Cx File Explorer – функціональний та неперевантажений зайвими функціями менеджер файлів, що може замінити практично будь-який із ваших аналогів.

Після встановлення я був приємно здивований швидкістю роботи, логічністю об’єднання елементів керування у групи та підтримкою хмарних сервісів і не тільки.

Cx File Explorer – швидкий та функціональний менеджер файлів

Зрозуміло, що менеджер виконує всі звичні операції, які перелічувати просто не доречно. Але дещо можна відмітити. Це легкий доступ по локальній мережі до розшарених папок із паролем та без, як на комп’ютерах Windows так і Mac. Підтримка основних хмарних сервісів та FTP. Ось підтримка основних протоколів: FTP, FTPS, SFTP, SMB, WebDAV, LAN. Можливість аналізу ваших накопичувачів із наступним звітуванням, розподіл основних типів файлів по категоріях для швидкого пошуку та доступу.

Особисто для мене програма сподобалася і у неї є майбутнє, особливо якщо не буде переростання у занадто перевантажений фунціоналом продукт, що не кожному потрібен (на зразок ES провідника).

Але протестувавши, вирішив попрощатися та залишити двохпанельний та надійний X-plore.

Google Play