Риби - енциклопедія для дітей

Енциклопедія риб для дітей, яка розкаже про цікавий та дивовижний підводний світ із його мешканцями. Ви дізнаєтеся, який хижак живе на самій великій глибині, як восьминіг рятується від ворогів, чому пінгвінам не холодно серед вічних снігів Антарктиди, і чому отрута морських поліпів не страшна для риб-клоунів.

Це безкоштовна гра для дітей, в якій є розповіді про морських мешканців, гра «Найди рибку», в якій діти зможуть перевірити свої знання і провести час із користю. А ви в цей час отримаєте вільну хвилинку, яку можете потратити на свої справи. У грі «Найди рибку» для дітей озвучують назву тварини, а вони мають показати її на екрані.
В програмі є 24 морських жителі, від риб до китів. Програма озвучена приємним жіночим голосом, всі фото тварин виконані якісно і дозволяють розгледіти морських мешканців у всій красі. Про всіх рибок можна почути цікаву розповідь. Енциклопедія призначена для дітей віком від 2 років.

Список морських жителів: дельфін, скат, риба-пилка, морський коник, акула, кальмар, пінгвін, тріска, черепаха, риба-зебра, тюлень, краб, медуза, летюча риба, кит, листяний морський дракон, морська зірка, морж, морський їжак, восьминіг, рак, камбала, батізаурус, риба-клоун.

Версія android: 2.3.3 і вище

Google Play