Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.1 та вище
Ліцензія: Програма безкоштовна
Мова інтерфейсу: Українська

Камери кордону України для Android

Додаток, який в режимі онлайн буде показувати зображення із камер, які знаходяться на кордоні з іншими державами. Мобільна версія створена на базі офіційного сайту Державної прикордонної служби України.

Хто часто буває за кордоном — часто зустрічається із великими чергами на пунктах пропуску. Особливо часто така ситуація буває на кордоні нашої держави із Польщею. Щоб не стояти годинами у черзі можна подивитися на завантаженість пунктів пропуску через веб-камери, які у режимі реального часу покажуть фото чи відео про ситуацію, яка складається в поточний момент часу. Із даним додатком можна вибрати митницю, на якій не має черги та без лишніх нервів перетнути швидко кордон.

В додатку також висвітлюється інформація про статичний час очікування. Дана інформація завантажується із офіційного сайту Львівської обласної державної адміністрації. Також в додатку завантажується фото та транслюється відео із камер, які знаходяться на суміжній стороні.

Пункти пропуску на яких доступна фото та відео інформація:

  • Полоща: Грушів - Будомєж, Краковець - Корчова, Рава-Руська - Хребенне, Смільниця - Кросценко, Устилуг - Зосін, Шегині - Медика, Ягодин - Дорогуськ.
  • Білорусь: Виступовичі - Нова Рудня, Доманове - Мокрани, Нові Яриловичі - Нова Гута, Сеньківка - Веселівка.
  • Росія: Бачівськ - Троєбортне, Гоптівка - Нехотєєвка, Грем'яч - Погар.
  • Тимчасово окупована територія України - Крим: Каланчак, Чаплинка, Чонгар (Салькове).
  • Молдова: Кучурган - Первомайськ, Мамалига - Крива.
  • Румунія: Дякове - Халмеу, Порубне - Сірет.
  • Угорщина: Чоп (Тиса) - Захонь.
  • Словаччина: Малий Березний - Убля, Ужгород - Вишнє-Нємецьке.

В додатку можна знайти номери телефонів до чергового, заступника чи начальника. До того ж відобразиться адреса, використовуючи яку можна прокласти маршрут, щоб дістатися до вибраного пункту.

Зверніть увагу, що для роботи програми потрібне активне інтернет з’єднання. Якщо ви використовуєте VPN або ваш IP адрес не з України, то відео із камер Держприкордонслужби транслюватися не буде.

Відео транслюється із офіційного сайту «Кордон online». Тому при проблемах на сайті, відповідно можуть спостерігатися проблеми і в програмі.

Зауваження про роботу програми, пропозиції щодо покращення функціоналу та повідомлення про помилки, які виникають можна відсилати на електронну пошту розробників програми (її можна знайти на маркеті, посилання знизу).

Google Play