Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Необхідна версія Android 4.4 або пізніша
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська/англійська

Snapseed – один із найкращих безкоштовних редакторів фото

Програма Snapseed досить потужний інструмент для редагування фото на мобільному пристрої. Ви отримаєте безліч фільтрів та функцій, деякі із них доступні лише на комп’ютерних графічних редакторах. Крім того, до ваших послуг інноваційна система керування, що оптимізована під жести.

Використовуючи вертикальне чи горизонтальне протягування можна змінити баланс білого, яскравість, насиченість, контраст, різкість та інші параметри для покращення вигляду своїх фото.

Досить легко за допомогою жестів можна скоригувати лінію горизонту. Наявні функції для обрізки зображення, його повороту, а також зміни точки фокусування.

До ваших послуг велика кількість різноманітних фільтрів. Одним рухом можна перетворити своє кольорове фото на його чорно-білу копію, або застосувати ретро-стиль.

Один із фільтрів із назвою «драма» дозволяє отримати ефект зйомки HDR. Використовуючи функцію Tilt-Shift ваші фото матимуть вигляд мініатюр.

Потрібно провести оптимізацію – не має проблем. Можна без проблем забрати дефекти, освітлити недоекспоновані фрагменти на фотографії.

Для кожного ефекту програма має досить тонкі налаштування, що є ще однією особливістю даного продукту.

Велика кількість опцій чекає на тих, хто займається обробкою портретних знімків. Для обробки лиця програмне забезпечення пропонує 23 фільтри.

Snapseed підтримує RAW зображення. Ви можете працювати із RAW файлами типу DNG, зберігати їх без втрати якості чи експортувати в JPG.

Всі дії записуються в історію. Тому при потребі можна завжди відмінити певні ефекти чи зміни, які були внесені і повернутися до більш ранньої версії свого творіння.

Google Play