How to remove double spaces from text online?

Про видалення подвійних пробілів я вже розповідав у даній статті. Сьогодні розглянемо декілька онлайн-сервісів, які допоможуть виконати дане завдання швидко та без необхідності використання офісу від компанії Microsoft.

ru.texthandler.com

text online

Сервіс може не просто видаляти подвійні пробіли, але й налаштовувати параметри пошуку та заміни. Можна відмітити опцію для заміни декількох пробілів на одинарні або подвійні, видалення всіх пробілів без заміни, видалення всіх пробілів на початку та в кінці стрічок, видалення пустих стрічок.

Крім того, на даному сайті можна відкрити такі онлайн-утиліти: видалення розривів стрічок, конвертер в HTML-формат, обведення англійських літер та цифр кругами, перетворювач списків, які знаходяться в стовпчиках, в списки в рядок із вибором розділювача (наприклад, кома), конвертер регістрів, генератор перевернутого тексту.

Сервіс із потрібним функціоналом. Якщо ваша робота пов’язана із набором та редагуванням тексту, то сервіс достойний зайняти місце в закладках.

Сторінка онлайн-сервісу

allcalc.ru

text online

Сервіс може видаляти зайві пробіли, переноси, подвійні пробіли, пробіли на початку та в кінці стрічок, пусті стрічки, виконувати перетворення регістру. На сайті можна знайти велику кількість калькуляторів та конвертерів.

Сторінка сервісу

daruse.ru

text online

Ще декілька корисних онлайн-інструментів. Серед них можна знайти онлайн-інструмент для видалення зайвих пробілів, перетворення регістрів, переведення тексту в транслітерацію, видалення розірвання стрічок та ін.

Сторінка сервісу

ciox.ru

text online

Сервіс містить в своєму арсеналі великий список можливостей. Серед них: видалення зайвих пробілів, транслітерація, нумерація стрічок, видалення цифр з тексту, перевертання літер, конвертер регістрів, текст у зворотному порядку, підрахунок символів в тексті, пошук номерів телефонів та електронних адрес у тексті та ін. Також на сайті можна знайти різні конвертери, калькулятори і тому подібне.

Сторінка сервісу