Як приховати текст у CMS wordpress?

Рано чи пізно у кожного може з’явитися ситуація, коли потрібно приховати певну частину тексту і показати решту. Наприклад, приховати лінки для завантаження певного файлу від не зареєстрованих і показати зареєстрованим. Є багато плагінів для таких цілей. І як завжди багато проблем із їхнім функціонуванням. Але вихід є. Якщо зацікавило, то переходимо у повну новину.

Для приховування певного вмісту я вибрав плагін Hide This, який чудово виконує свою роботу та простий у налаштуваннях. І хороших відгуків також про цей плагін багато.

Для встановлення заходимо в адміністративну панель свого сайту. Переходимо на вкладку із плагінами і натискаємо «Додати новий».

Як приховати текст у CMS wordpress?

У поле пошуку вводимо назву нашого плагіну та натискаємо встановити.

Як приховати текст у CMS wordpress?

Після встановлення активовуємо плагін. 

Як приховати текст у CMS wordpress?

Тепер все що потрібно це помістити текст, який потрібно приховати між тегами [hide for="!logged"] Тут Ваш текст[/hide].

Для того, щоб користувачі розуміли, що потрібно зареєструватися аби мати можливість завантажувати файли пишемо щось подібне до цього:

Щоб завантажити файл (и) Ви маєте бути зареєстровані на сайті. Якщо Ви вже зареєструвалися раніше, то увійдіть на сайт, використовуючи логін та пароль. Якщо ні, то зареєструйтеся.
Для слова увійдіть вставляємо лінк на сторінку входу, а  для слова зареєструйтеся — на сторінку реєстрації.

А далі власне прихований текст:

[hide for="!logged"][su_button style="3d" url="https://yadi.sk/d/19L4YxHtuEwCC" target="blank"] Завантажити тести [/su_button][/hide]

[su_button style="3d" url="https://yadi.sk/d/19L4YxHtuEwCC" target="blank"] Завантажити тести [/su_button] — це прихований текст.

Детальніше про налаштування можна прочитати на сторінці самого плагіна. А роботу плагіна можна подивитися на моєму сайті біологія та інформатика.

Дуже часто розробники забувають про свої розробки, особливо якщо вони безкоштовні. Тому якщо даний плагін вже не сумісний із новою версією Wordpress, то напишіть про це у коментарях, аби інші користувачі не витрачали свого часу.