Тип: Компонент/плагін/модуль
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Item Rating – компонент рейтингів та відгуків для Joomla

Item Rating — це найпотужніша система для відображення відгуків та рейтингів у Joomla, K2 та інших розширеннях Joomla. Розширення має високу гнучкість голосування. Ви можете створити необмежену рейтингову групу з критеріями всередині. Кожен критерій може мати такі значки та типи голосування як відсоток, бал, зірка, значки або великий палець вгору/вниз. Якщо ви веб-дизайнер, вам також сподобається індивідуальний інструмент дизайну, який гнучко налаштовується в рейтинговій групі із визначенням позицій елементів.

Компонент має потужні обмеження голосування: ви можете дозволити голосування тільки від бекенда, від зовнішнього інтерфейсу, від обох, дозволити голосувати тільки певній групі користувачів Joomla.

Голосування в адміністративній та фронтальній частині сайту. Адміністратор може голосувати в адміністративній панелі Joomla, а користувачі можуть голосувати на фронтальній стороні вашого сайту. Адмін і фронтенд голоси збігаються для розрахунку глобального балу.

Критерії рейтингу та групи. Налаштуйте групу критеріїв та призначте ці групи у статтях Joomla, K2, Zoo, щоб дозволити голосування. Наприклад, встановіть рейтингову групу з критеріями для вибору "автомобіля" і за замовчуванням призначте категорію "автомобіль" в Joomla.

Обмеження на голосування. Існує декілька систем, що обмежують голосування користувачів та багаторазове голосування. Обмеження голосування є дуже потужним і дозволяє встановити обмеження голосування на основі:

  • Обмеження користувача по IP;
  • Куків браузера користувача;
  • Групи користувачів Joomla (сеанс входу);
  • Joomla admin/тільки інтерфейс.

Дизайн інтерфейсу та компонування. Дизайн рейтингу легко налаштовується без будь-яких CSS або навичок програмування. Основна частина налаштовується з групи критеріїв голосування за допомогою селектора та вибору кольорів, а також можна встановити 4 позиції навколо вмісту.

Звіти в адмін-панелі та керування голосами. Адміністратор отримує звіт про голосування. Звіт відображається на кожен елемент, у вас є звіт на статтю Joomla і її рейтинг на основі голосів, елемент K2 і його рейтинг на основі голосів і т. д…. В докладному поданні звіту ви отримуєте деталі оцінки критеріїв і можливість редагувати результати.

Індивідуальний текст на основі балів. Ви можете налаштувати користувацький текст в діапазоні рейтингу, тому ви не будете витрачати час, все що потрібно — це написати кілька коментарів по кожному критерію огляду.

Компонент інтегрується із:

  • Модулем для рейтингу. Завантажте рейтинги за допомогою спеціального модуля та використовуйте кілька варіантів сортування;
  • Працює з усіма текстовими редакторами. Усі критерії рейтингу можна завантажити та редагувати з будь-якого текстового редактора в Joomla;
  • Joomla CCK та інші розширення. Сумісність: K2, Ads manager, JomSocial, FlexiContent, Gmapfp, Hikashop, Zoo, Moset Tree, Virtuemart, SP Page Builder.

Сторінка компонента Item Rating (на сайті можна подивитися демонстрацію компонента)