Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 2000/ХР/2003/2008/Vista/7/8/Windows 10
Ліцензія: Акція
Мова інтерфейсу: Англійська

Print Maestro

До закінчення акції 5 днів із моменту публікації матеріалу.

Програма Print Maestro вміє друкувати всі файли, які містяться у певній  вказаній вами папці. Друк відбувається із налаштованими наперед шаблонами, тому ви повністю керуєте процесом. Всі параметри гнучко налаштовуються: ширина, висота, розмір та тип шрифту, вирівнювання та інші не менш важливі параметри.

Ви зможете роздрукувати структуру та вміст директорій на вашому диску чи флешці. Також програма підтримує конвертацію у PDF та створення HTML сторінок для публікації на сайті. До підтримуваних при експортуванні файлів можна віднести: HTML, PDF, Excel, Rich Text Format, Picture, CSV, SQL, DBF та XML файли. Зручний навігатор швидко проведе до потрібної папки на диску. При роздрукуванні доступні звіти, у які можна додати інформацію про назву фалу, який друкується, його розміщення на носії даних, дату створення, розмір і тому подібне.

Наприклад, якщо потрібно роздрукувати інформацію із папки із фільмами, то програма створить список із назвами, розміром, кодеком, датою створення всіх відеофайлів та роздрукує цю інформацію. Якщо ви друкуєте вміст папки із фото, то до списку із назвами кожного фото буде додана інформація про витримку, дату створення, орієнтацію, розмір кожного файлу. При друкуванні папки, що містить музичні треки, до файлів, що у ній, буде додана інформація про виконавця, назву пісні, назву альбому, а також коментарі до них.

Ось список функцій друку програмою Print Maestro:

  • Список файлів;
  • Друк дерева папок;
  • Друк списку папок;
  • Друк дерева папок із списками файлів;
  • Детальна інформація списку файлів з атрибутами;
  • Інформація про розміри у дереві папок;
  • Список фільмів, який містить поля: size, Duration, Width, Height, Codec, Aspect Ratio;
  • Список фото, який містить поля: Create date, Orientation, Exposure time, Width, Height;
  • Список пісень, який містить поля: Artist, Title, Album, Comment, або теги BitRate, Sample Rate, Channels, Duration;
  • Звіт про версію файлу: Company Name, Version Info, Copyright, Product version;
  • Будь-який користувацький звіт, що може містити EXIF інформацію.

Крім друку, ви можете попередньо переглядати вміст папок, сортувати їх за різними критеріями та експортувати у HTML, PDF,  Rich Text.

Щоб мати можливість безкоштовно отримати програму Print Maestro потрібно виконати наступні дії:

1. Перейти на сайт sharewareonsale, натиснути на кнопку «DOWNLOAD PRINT MAESTRO NOW».

2. Заповнити дані, вказавши діючий e-mail адресу та відмітити потрібні опції. Після введення даних натиснути «GIVE IT TO ME NOW».

3. На вказану вами електронну адресу прийде код активації (код також можна буде бачити після відправлення форми), який потрібно ввести у програму Print Maestro, а також посилання на завантаження інсталятора для встановлення. Для активації в меню програми виберіть «Help → Enter registration code».