Ad-Aware

Ad-Aware Web Companion - веб-захист на основі Lavasoft Malware URL Blocker (MUB), технології URL-фільтрації в режимі реального часу, використовуваної в антивірусних рішеннях Ad-Aware Security.

Технологія Lavasoft MUB виконує миттєву перевірку в реальному часі відвідуваних URL-адрес, використовуючи найповнішу і постійно оновлювану базу даних шкідливих і фішингових веб-сайтів, блокуючи доступ, перш ніж вони можуть заподіяти якусь шкоду. Ad-Aware Web Companion також відстежує і блокує спроби сторонніх програм змінити налаштування браузерів (пошук за замовчуванням, домашня сторінка), захищаючи від так званого "угону браузера" (Browser Hijacking).
Використовуючи додаток Web Companion, ви можете значно посилити веб-захист вашого основного безкоштовного антивіруса в системі Windows. Рішення сумісно з популярними браузерами Internet Explorer, Google Chrome і Mozilla Firefox.

Для отримання безкоштовної ліцензії перейдіть на сторінку акції та натисніть на кнопку GET IT FREE NOW! Потім Вам запропонують поділитися програмою в соціальних мережах, а після цього ви отримаєте лінк на закачку.

Сторінка акції