Pogoplug Cloud

Отримайте 30 ГБ хмарного сховища Pogoplug Cloud довічно. Використовуйте веб-інтерфейс для простого завантаження файлів, програми для Windows, Mac, а також мобільні додатки для доступу до інформації, що зберігається з будь-якого місця і пристроїв.

Хмарне сховище Pogoplug Cloud дозволяє зберігати важливі файли, фотографії, музику і фільми, а також отримувати доступ до них з будь-якого комп'ютера, смартфона або планшета. Розробники рекомендують використовувати основні можливості даного хмарного сервісу для зберігання:  
1. Використовуйте безкоштовні мобільні додатки для iOS і Android, щоб автоматично створювати резервні копії фотографій і відео, знятих за допомогою мобільного пристрою. Програвайте HD-відео, фото та музику, що зберігаються у вашому онлайн-сховищі Pogoplug Cloud з використанням мобільного телефону, і отримуйте доступ до всіх збережених файлів на ходу.
2. Додавайте файли в хмару просто переміщаючи їх на вашому комп'ютері в веб-інтерфейс, відкритий у вашому браузері, або використовуйте зручні програми для Windows і Mac.
3. Миттєво обмінюйтеся всім тим, що зберігайте в Pogoplug Cloud через електронну пошту, Facebook, Google або Twitter - незалежно від того, наскільки файл великий.

Pogoplug Cloud: 30 ГБ безкоштовно
Для отримання безкоштовного хмарного сховища об'ємом 30 ГБ довічно необхідно виконати наступні дії:
1. Перейдіть на сторінку
промо-акції і зареєструйтеся та натисніть Sign Up.


Pogoplug Cloud


2. Після введення даних виберіть "No thanks, continue with 30GB free".

 

 

Pogoplug Cloud

3. Отримуйте доступ до файлів за допомогою веб-інтерфейсу в браузері на вашому комп'ютері, використовуйте програми для Windows і Mac,а також використовуючи мобільні додатки для iPhone, iPad і Android.