Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.0/4.1 та вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

EOBD Facile

Провести діагностику автомобіля та виявити несправності допоможе додаток EOBD Facile. Для проведення діагностики потрібний сканер ELM327, який потрібно підключити через роз’єм OBD-II.

Функції програми EOBD Facile:

  • Коди неполадок відображаються для двигуна та коробки передач. Відображається більше 11 000 значень;
  • У преміум версії можна видаляти коди неполадок;
  • Коди неполадок OBD2 можуть бути відображені окремо для кожної марки автомобілів: Renault, Peugeot, Citroen, Opel, BMW, Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Fiat, Alfa Romeo, Mercedes та багатьох інших;
  • Інформація з датчиків автомобіля відображається в режимі реального часу з можливістю запису в файл. Кількість інформації залежить від конфігурації авто. Ви зможете побачити інформацію про температуру двигуна, його оборотах, випередження запалювання, інформацію про швидкість автомобіля, швидкість обертового моменту, кількість всмоктуваного повітря та багато іншого;
  • На картку пам’яті SD записується інформація про ваші поїздки, яку можна прочитати за допомогою програмного забезпечення від цього ж розробника – EOBD-Facile для ПК.

Програмне забезпечення може стати незамінним помічником та зменшити кількість візитів до механіка. Для того, щоб знати чи точно авто сумісне з програмним забезпеченням, потрібно відвідати сайт за даним посиланням. Там можна познайомитися зі списком всіх моделей, що сумісні з EOBD Facile. Для цього потрібно вибрати марку, тоді ознайомитися зі списком авто.

В даного розробника є ще одна програма, яка може зекономити багато часу. Вона називається «Де мій OBD2 роз’єм ?». Якщо ви не знаєте де шукати роз’єм OBD2 в своєму автомобілі, то додаток саме для вас. База містить інформацію по більш як 800 авто різних марок. Ви можете відправити власне фото роз’єму (якщо його ще нема в базі) та допомогти іншим власникам авто.

Аналогічні програми: «Torque – програма для діагностики автомобіля»; «inCarDoc PRO | ELM327 OBD2 – додаток для отримання даних через OBD2 датчик вашого автомобіля»

Google Play «EOBD Facile»



Google Play «Де мій OBD2 роз’єм»