Огляд плати HIBMS

У відео можна побачити розпакування HIBMS Li-ion 13S 48V, яку я замовив на AliExpress. BMS розрахована на літій-іонний акумулятор з номінальною напругою 48 вольтів, тобто на збірку із 13-ти послідовних Li-ion акумуляторів. Замовляв за майже 12 доларів. Брав для старого акумулятора, проте було прийняте рішення зібрати новий акумулятор і плату я не використовував.

Крім зовнішнього пакування, плата приходить в картонній упаковці та укладена в плівку із повітряними бульбашками для додаткового захисту. Силові проводи та термодатчик вже припаяні. В комплекті, звичайно, кабель для балансування та детальна інструкція, яка розкаже, що та куди паяти. Сама плата має потужність 40A на розряд та 20A на заряд.

Наступна плата – це розумний балансир HIBMS, який розрахований на послідовну збірку з 8-ми LiFePO4 акумуляторів, тобто для акумулятора з номінальною напругою 24 вольти. Пакування у плати ідентичне із попередньою. Тут потрібно зазначити швидкість продавця. Відсилає товари дуже швидко, перед цим завжди пише в чаті та уточнює деталі. В комплекті йде плата, кабель для балансування та Bluetooth датчик.

Сама плата знаходиться в пластиковому корпусі. У відео показано як плата виглядає зсередини.

До речі, тут та ж історія. Була HIBMS, а стала Daly.

Для керування платою потрібно встановити програму з маркета. Звичайно, програма для тієї ж Daly.

Дивитись відео «Огляд плати HIBMS (Daly?) Li-ion 13S 48V та розумного балансира HIBMS Smart Active Balancer»

Посилання на сторінку плати HIBMS

Посилання на сторінку розумного балансира