Тип програми: Portable
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

ESET Online Scanner — безкоштовна програма для перевірки комп’ютера на віруси

ESET Online Scanner — безкоштовний антивірусний сканер від всім відомої компанії ESET. Програма не потребує встановлення та може бути використана з іншими антивірусними рішеннями. Програма просканує систему на наявність шкідливих програм, і при виявленні таких — виконає видалення.

Особливості ESET Online Scanner:

  • Можливість запуску без попереднього встановлення на комп’ютер;
  • Знаходить всі типи загроз;
  • Не конфліктує з основним антивірусом;
  • Проводить видалення будь-яких шкідливих програм, в тому числі із реєстру.

Для перевірки комп’ютера відвідайте офіційну сторінку програми та відкрийте програму із будь-якого браузера. Для перевірки не потрібно мати адміністративних прав, запускаємо та перевіряємо.

Не обов’язково перевіряти увесь комп’ютер, достатньо в налаштуваннях програми вказати, що перевіряти — окремі диски, автозавантаження, папки, завантажувальний сектор.

Після перевірки можна видалити знайдені загрози (якщо такі будуть) або помістити їх у захищену область, звідки їх можна буде при потребі відновити.

Дана утиліта здатна знайти будь-які типи загроз: віруси, хробаки, троянські та шпіонські програми, фішинг і тому подібне.

Завдяки використанню технології проактивного детектування відомих та невідомих загроз — ThreatSense, а також актуальним сигнатурним базам — ESET Online Scanner не пропустить жодну шкідливу програму.

Але потрібно пам’ятати, що самий ефективний захист може дати лише комплексне антивірусне програмне забезпечення, наприклад продукти ESET NOD32, а ESET Online Scanner може розглядатися лише як додатковий захист вашого комп’ютера. Його також можна використовувати при потребі додаткового сканування свого комп’ютера при підозрі на зараження вірусами, особливо коли у вас відсутній антивірус із хорошою репутацією.

Примітка. Програма для роботи потребує наявність активного інтернет з’єднання.

Перейти на сайт програми ESET Online Scanner для завантаження

Сучасне та ліцензійне програмне забезпечення можна купити в спеціалізованих магазинах по даному лінку