Автор створено

Після оновлення браузера та при наявності встановлених доповнень (чи спробі встановлення нових) можна побачити таке повідомлення: «Дополнение, загруженное с этого сайта, не может быть установлено, так как оно, по-видимомому, повреждено.»

Це зумовлено відсутністю цифрового підпису для даної версії браузера, можливістю порушення роботи браузера, конфліктами з іншими доповненнями та ін. Якщо для вас таке доповнення важливе, то можна почекати, доки автор його зробить сумісним та викладе в доступ для оновлення або попробувати виправити самому. Другий варіант потрібний, якщо не має коли чекати — ви користуєтеся доповненням постійно та замінити його нічим, а також коли автор закинув проект і оновити доповнення просто нікому.

Пам’ятайте, що спроби внести зміни в файл конфігурації можуть обернутися проблемами в роботі браузера. Тому добре зважте всі за і проти перед тим, як вносити якійсь корективи.

1. Вводимо в адресну стрічку: about:config та погоджуємося із тим, що будемо обережними.

2. В стрічку пошуку пишемо: xpinstall.signatures.required.

3. Двічі клацаємо по даному параметру — чим зумовлюємо зміну його значення із true (правда) на  false (брехня). 

4. Встановлюємо розширення стандартним способом.

Єдине, що ми будемо бачити, зайшовши в розширення — це те, що воно не було перевірене та його потрібно використовувати із обережністю.