Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Багато хто хотів би створити та розкрутити групу в контакті. Адже в першу чергу — це велика кількість однодумців, а також і в майбутньому можливих покупців. Але на даний час із цим питанням може виникнути багато труднощів. Як правило, хто раніше мав голову і створив групу чи групи — на даний час можуть мати безліч підписчиків, кількість яких вимірюється десятками чи сотнями тисяч. А як же бути тим, хто хоче створити та розкрутити групу зараз із нуля?

Звичайно можна в інтернеті ввести в пошуковик запит «Як створюються та розкручуються групи» та знайти безліч толкових чи безтолкових статей та відео. Тому я не буду писати ще одну статтю, яка може бути віднесена до якоїсь із двох вище перелічених. Мова далі піде про спеціалізоване програмне забезпечення, що було написане якраз для таких цілей.

В яку групу вступить користувач? В ту, де підписчиків 100 тисяч чи в ту, де їх 3. Я думаю, що в ту, де їх 100 тисяч. Тому після створення групи потрібно приступати до її розкручування, а всі проблеми на себе візьмуть програми від ViKing Studio.

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Із програмою «ViKing Ботовод» процес розсилання особистих повідомлень для цільової аудиторії стане повністю автоматизованим. За допомогою функції обмінника можна накручувати «мені подобається», друзів, підписчиків, лайки на заданих адресах, а це вплине на відвідуваність акаунта рекламного характеру. Штучний інтелект «Болтун» може спілкуватися із користувачами так природньо, що більшість із них не зможе відрізнити його від реальної людини. Достатньо налаштувати програму один раз — далі все буде відбуватися автоматично. Інформація за розкладом та автоматично може публікуватися на стіні та відображатися в новинах друзів, що також збільшить відвідуваність.

Завдяки інтеграції із сервісом по розпізнаванню капчі antigate.com —  всі картинки будуть розпізнані автоматично. Є вбудована система автобану акаунтів.

І саме основне — всі користувачі програми «ViKing Ботовод» допомагають один одному із накруткою. Таким чином акаунти всіх користувачів програми автоматично вступають у Вашу групу, а ваші акаунти у групи інших користувачів програми. Основне, що необхідно пам’ятати — не переборщити із накручуванням, а то група попаде під фільтр та буде заблокована.

Перейти на сайт програми ViKing Ботовод

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Наступна програма «ViKing Inviter+» надасть можливість масово запрошувати користувачів в групи, додатки, зустрічі, а також виконувати набір друзів на акаунтах по вибраних вами критеріях. Із програмою ViKing Inviter+ ви можете не лише запрошувати, а й відмінювати старі запрошення. Програма має зручне меню керування, планувальник завдань, менеджер груп. А відомості про результати роботи завжди можна отримати у статистиці. Як зрозуміло, ViKing Inviter Plus — це програма для запрошення «живих» людей у групу та подальшим її розкручуванням у vk.com.

Всі знають, що зараз vk.com використовує фільтри, тому із одного акаунта запросити більш ніж 50 користувачів в друзі та 40 друзів у групи не можна. Збільшити кількість запрошень можна лише за рахунок збільшення кількості акаунтів. Тому цю умову необхідно враховувати.

Перейти на сайт програми ViKing Inviter+

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Щоб пришвидшити наповнюваність своєї групи цікавими публікаціями потрібно скористатися програмою «Group Builder». Вона може шукати та вибирати групи із схожою з вашою групою тематикою та виконувати пошук у них цікавих, а головне популярних публікацій. Якщо в цьому є потреба (а вона, звичайно є) програма може редагувати публікації та розміщувати їх у вашій групі, причому за розкладом. Із програмою ви витрачаєте 30-40 хвилин часу, якого цілком достатньо, щоб виконати тижневе планування.

Перейти на сайт програми Group Builder

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Коментуйте фото та публікації «ВКонтакте» від імені чужих акаунтів за допомогою програми «ViKing Troll». Суть у тому, що ви можете публікувати коментарі від імені акаунтів (для ви повинні завантажити у програму свої акаунти), які є у базі даних програми. Ніякі дані (логіни та паролі) нікуди не відправляються, все виконується на вашому ПК. Тобто реалізується принцип обміну користувачами, такий самий як у програмі «ViKing Ботовод».

Всі люди різні і не кожен хоче залишити свій коментар, особливо якщо він перший, а користувачі зазвичай купують ті товари, які мають достатню кількість коментарів (позитивних, звичайно). Тому спілкування потрібно починати саме адміністратору групи, а далі розмова повинна піти сама по собі. Тому із «ViKing Troll» можна залишати коментарі одночасно від імені кількох акаунтів, таким чином точка зору висвітлюється від імені декількох користувачів.

Перейти на сайт програми ViKing Troll

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

Рано чи пізно але кожен зустрічається зі спамом. Коли його вже занадто багато, то ручне чищення може перетворитися на каторгу. Дуже добре, що для таких цілей є програма «ViKing Antispam». Якщо ви ціните свій час, то автоматизуйте очищення спаму та чужої реклами. ViKing Antispam виконає завантаження всіх повідомлень та коментарів в групі та подасть їх у зручній формі. Програма має автоматичні фільтри, які здатні розділити повідомлення на спам/не спам. Повідомлення, які помічені як спам можна видалити вручну, а можна перевіряти свої групи на спам за створеним розкладом автоматично через певні проміжки часу. До того ж очищення від спаму може відбуватися автоматично та з максимальною ефективністю.

Перейти на сайт програми ViKing Antispam

Програмне забезпечення для розкрутки в соціальних мережах

І на закінчення інформація для тих, хто має свою сторінку у Твітері. Мова піде про програму «Twitter Follower». Саме вона допоможе розкрутити свою сторінку у Твітері на певну тематику. Маєте, що запропонувати для світу — донесіть цю інформацію до великого числа користувачів.

Перейти на сайт програми  Twitter Follower

Якщо Ви купили софт від компанії ViKing Studio, то всі наступні оновлення програм будуть безкоштовними, незважаючи на те, що загальна вартість програм буде збільшуватися. Щоб перевірити роботу програм завжди можна завантажити безкоштовну версію із обмеженими можливостями.

Для коректної роботи програм на вашому комп’ютері повинні бути встановлені (дане програмне забезпечення безкоштовне):