Ліхтар для велосипеда із сонячною панеллю

Зараз багато пристроїв виготовляють з елементами, які являються альтернативою сучасним джерелам енергії. Навіть велосипедні ліхтарі оснащують сонячними панелями невеликого розміру. Логіка в цьому все ж якась є.

Придбав я для себе також такого ліхтарика. Перше, що здивувало – це великі габарити ліхтаря (я не звернув уваги на габарити пристрою під час замовлення).

Ліхтарик має 3 режими свічення: 100% яскравість, 50% яскравість та миготіння.

Кріпиться до руля велосипеда за допомогою швидкозмінного пристрою. Крім функції ліхтаря, є також звуковий сигнал із 5-ма режимами, які можна змінювати довгим утриманням кнопки подачі сигналу. Звук як для велосипедного сигналу дуже сильний. Кнопка подачі звукового сигналу виносна і її можна розмістити в зручному місці.

Сонячна панель найкраще буде заряджати акумулятор на відкритому сонці. При зарядці буде світитися індикатор. Про стан акумулятора можна дізнатися також по індикаторній шкалі.

Характеристики:

  • Вага: близько 145 г;
  • Розмір: 110*40*35 мм;
  • Гучність динаміка: близько 120 дБ;
  • Ефективна дальність: 200 м;
  • Режим освітлення: сильне світло/слабке освітлення/стробоскоп.

Непоганий виріб. Єдине, що через невдале розміщення кріплення, при поїздках по нерівній місцевості ліхтар може зміщуватися і його потрібно заново регулювати для нормального освітлення дороги.

Не підійде тим, хто не використовує велосипед вдень, оскільки сенсу в сонячній панелі тоді не буде і краще купити ліхтар з більш потужним акумулятором та яскравішим світлом.

Сторінка продавця

Відео: Ліхтар для велосипеда із сонячною панеллю