Пошуковий неодимовий магніт

Неодимовий магніт з AliExpress, який можна використовувати для різноманітних завдань. Разом з магнітом йде гак, який перед використанням потрібно вкрутити.

Магніт можна використовувати для пошуку різних предметів на риболовлі, в туризмі, для діставання предметів з дна водойм і тому подібне.

Температура використання не повинна перевищувати 80°C. Зверніть увагу, що магнітиться лише одна сторона, решта – це корпус, який покритий нікелем. Магніт ніби вклеєний, може колись відірветься. Час покаже.

На сторінці продавця доступні три варіанти. Я купував 60 міліметровий варіант. Магніти в продавця мають чарівну силу підйому. А ви як думаєте? Відповідає опис дійсності чи ні? Продавець говорить, що сила магніта вимірювалася при вертикальному підйомі вантажу.

Пошуковий неодимовий магніт

Розміри вказані загальні разом з корпусом. Тому насправді магніт набагато менший.

Сила притягання залежить від поверхні: який це метал, чи покрита поверхня, а якщо покрита, то яким матеріалом. До холодильника примагнічується погано, до радіатора (батареї опалення) краще, проте легко знімається.

Вертикальна сила підйому приблизно до 20 кілограмів. Висновок я зробив на основі такого досліду. Спробував підняти гирю на 16 кілограмів, прикріпивши магніт до низу. Гирю підняв, проте якщо за гирю трішки потягнути, то магніт відривається.  

Звичайно, я в казки не вірив перед замовленням. Тому розчарування ніякого нема. Товаром повністю задоволений.

Посилання на сторінку товару

Відео: «Пошуковий неодимовий магніт»