Плата для отримання 12 вольтів від PowerBank-ів з підтримкою швидкої зарядки

Огляд мініатюрної плати, яка дозволить отримати постійну напругу 12 вольтів від PowerBank чи зарядного пристрою, які можуть видавати таку напругу. Зверніть увагу на те, що вона не являється перетворювачем для підвищення напруги. Простими словами плата реалізує потенціал вашого пристрою.

Тобто той же самий PowerBank при під’єднанні до нього телефона чи іншого пристрою визначає, якою напругою його можна зарядити і лише після того подає її. Якщо ви захочете отримати тих же 12 вольтів для пристроїв, які не підтримують протоколи швидкої зарядки, то просто так нічого не вийде. Ось, для чого ця плата.

Може видавати струм до 5A, принаймні так написано на сторінці товару.

Розміри мініатюрні, всього 2,3 сантиметра довжина та 1,2 сантиметра ширина. Вага 1,2 грама. За замовчуванням перемичка припаяна на 12 вольтів. Проте також можна отримати 9, 15 або 20 вольтів.

Підтримуються різні протоколи швидкої зарядки: PD3.0/2.0, PPS/QC4 +, QC3.0/2.0, FCP, AFC.

Джерело живлення – порт TYPE-C.

Застосування. Можна, наприклад, подати живлення на роутер чи інше обладнання, яке працює від напруги, що підтримується платою.

Проведемо тести з платою. Після під’єднання тестера до PowerBank можна побачити напругу 5 вольтів. Після подання напруги на плату видно, що PowerBank та тестер показують вже напругу 12 вольтів. Заміряю ще за допомогою мультиметра. Видно, що напруга майже 12 вольтів. Тобто плата робоча.

Плата для отримання 12 вольтів від PowerBank

Плата для отримання 12 вольтів від PowerBank

Для прикладу візьму звичайний PowerBank без підтримки швидкої зарядки. Видно, що до та після під’єднання плати напруга на виході не змінилася.

Плата для отримання 12 вольтів від PowerBank

Відео: «Плата для отримання 12 вольтів від PowerBank-ів з підтримкою швидкої зарядки»

Сторінка продавця