Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking

Сумка має чудовий вигляд, тримає форму, по боках виконана з міцного матеріалу, легко та швидко кріпиться до багажника, її можна закинути на плече, прикріпивши ремінь, який йде в комплекті.

Сумка дійсно вирізняться дизайном та якістю серед конкурентів. Її можна використовувати як звичайну сумку. Для цього передбачений ремінь через плече, а також ручка, за яку сумку можна зручно нести, тримаючи однією рукою.

Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking

Китайська фірма West Biking вже добре багатьом відома. Вона спеціалізується не лише на сумках та боксах, а практично на всьому, що стосується велосипедів та велоспорту.

Це друга сумка на велосипед, яку я замовляю. Також використовую ще одну, яка кріпиться на верх велосипедної рами та має окремий відділ на телефон. До речі, цей відділ легко знімається та кріпиться за допомогою липучки.

Сумка має 2 відділи із сітки всередині. Також один відділ є зовні, який можна використовувати для пляшки з водою. Він знаходиться біля щитка, тому завжди буде брудним. Об’єм сумки становить 8,6 літра. Зовні нанесені відмітки зі світловідбиваючого матеріалу. Зверху є резини, які можна використовувати для закріплення речей. Я їх не використовую, тому що кріплення так собі…

Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking

Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking

Тепер про недоліки. Кріплення за допомогою липучок я не назвав би надійним, але інакше швидко знімати та закріплювати її не вийде. На багажник потрібно під сумку підкладати амортизаційний матеріал, щоб вона надійніше трималась, а її вміст не викликав зайвого шуму.

Сумка вологозахищена, проте не водостійка. Після дощу всередині стає волого і її потрібно просушувати, відкривши перед цим. Я рекомендую для захисту від дощу купити водозахисну накидку. Їх є дуже багато, знайти можна в розділі "накидки для рюкзаків". Потрібно підібрати по розміру.

У мене велосипед знаходиться в підвалі в середовищі із підвищеною вологістю. Через рік покриття сумки (однієї і другої) почало руйнуватися. Але я ще продовжую їх використовувати. Також особливу увагу потрібно приділяти розкриванню та закриванню замка на поворотах. У мене він також пошкодився десь через 1,5 року.

Загалом я задоволений товаром даної компанії. Зрозуміло, що будь-який матеріал з часом зношується, особливо в умовах підвищеної вологи. Для повного захисту та довговічності рекомендується купувати пластикові бокси, проте підібрати потрібну модель досить важко, зазвичай ціна на них починається після 2 тисяч гривень.

На цей момент сумка використовується на електровелосипеді для акумулятора власної збірки.

Ціна на товар змінюється в межах 800-1300 гривень. Потрібно купувати під час розпродажі, якщо хочете трішки зекономити.

Відео: "Вологозахищена сумка на багажник велосипеда від West Biking"

Сторінка сумки від West Biking