Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows 7 до Windows 11
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Display the status of the Num Lock, Caps Lock, and Scroll Lock keys using CapsLock Indicator

CapsLock Indicator – програма, яка покаже стан клавіш Num Lock, Caps Lock та Scroll Lock. Стан клавіш буде показуватися на панелі завдань у вигляді іконок (опція, яку можна вимкнути). Після вмикання/вимикання клавіш буде виводитися відповідне сповіщення (опція, яку можна вимкнути).

В налаштуваннях можна відмітити опцію для автоматичного завантаження програми після увімкнення комп’ютера. Ще одна опція дасть змогу запускати програму у згорнутому вигляді.

Сповіщення та значки можна вмикати/вимикати окремо для кожної з описаних клавіш. Можна налаштувати зовнішній вигляд сповіщень: колір, розмір тексту, положення на екрані, прозорість, час показу, колір та товщину рамки.

Для того щоб додати переклад на іншу мову потрібно завантажити файл перекладу з офіційного сайту. Це також можна зробити із вікна програми: відкрити список вибору мов → «Download more translations…». Відкриється сторінка сайту на якій потрібно вибрати мову, завантажити на комп’ютер та розпакувати файл із архіву. Наприклад, я завантажив російський переклад: файл «CapsLockIndicatorV3.resources.dll». Потрібно завантажений файл програми CapsLock Indicator помістити у папку. У цій папці створити підпапку з іменем ru. У неї помістити файл CapsLockIndicatorV3.resources.dll. Після цього перезапустити програму (не забувайте вийти з програми, вибравши потрібну дію на іконці у треї, тобто біля годинника) та вибрати зі списку російську мову.

CapsLock Indicator

Сторінка програми CapsLock Indicator