Тип програми: Інсталятор/Bootable
Підтримувані ОС: Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

SSD Disk Management Software - SSD Utility KIOXIA

SSD Utility – утиліта для керування параметрами та функціями SSD дисків виробництва KIOXIA. Якщо у вашому пристрої встановлений SSD диск даної фірми і ви хочете керувати його параметрами, то потрібно перейти на офіційний сайт виробника та вибрати версію під свій SSD.

Використовуючи графічний інтерфейс програми, ви зможете проводити моніторинг та налаштування диска. Ви будете в курсі стану системи, її пропускної здатності, працездатності, наявності оновлень та ін.

За допомогою SSD Utility можна оновлювати мікропрограму (прошивку) диска для підвищення його продуктивності та стабільності.

Ви зможете дізнатися про стан «здоров’я» свого SSD, про те, чи підключений диск до правильних портів, який залишився залишковий ресурс роботи. Для продовження ресурсу та оптимізації продуктивності за допомогою програми можна виставити оптимальні режими роботи.

Для нормальної роботи програми в налаштуваннях BIOS материнської плати комп’ютера SATA-контролер має бути виставленим в режим AHCI (Advanced Host Controller Interface).

Програма SSD Utility повинна запускатися від імені адміністратора (правий клік мишкою на ярлику → «Запуск от имени администратора»).

Перед оновленням прошивки обов’язково робіть копію важливих даних, оскільки такі операції можуть спричинити втрату інформації.

Сторінка програми SSD Utility