Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 and Windows 7
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Running programs with the highest rights

Незважаючи на те, що ваш обліковий запис може бути адміністраторським, деякі правки в реєстрі та доступ до певних файлів потребують ще вищих прав. І при спробі редагування ключів реєстру або при виконанні певної операції можна зустрітися із різними помилками. Щоб цього не ставалося потрібно завантажити програму PowerRun.

PowerRun – запускає програми з найвищими правами. Це може допомогти системним адміністраторам та іншим користувачам, які знають що роблять.

1. Потрібно завантажити архів програми та розпакувати у зручне місце на диску.

2. Запустити файл PowerRun_x64, якщо ви використовуєте 64-бітну операційну систему, або PowerRun – якщо ваша ОС 32-бітна.

3. Запустити редактор реєстру або командну стрічку, використовуючи відповідні кнопки на панелі інструментів. Також підтримується перетягування виконуючих файлів та ярликів у вікно програми (це ж саме можна зробити за допомогою кнопки +). Після перетягування залишиться лише запустити програму.

PowerRun підтримує автоматизацію та створює файли vbs або bat з потрібними параметрами. Для цього потрібно вибрати вже додану програму, далі натиснути на «Правка» → «Создать» → «Создать файл Bat» (або «Создать файл Vbs»).

Можна вибирати між привілеями System або TrustedInstaller. Для цього у файлі «PowerRun.ini» потрібно змінити значення параметру TrustedInstaller=. Наприклад, для отримання привілеїв SYSTEM потрібно змінити значення TrustedInstaller=1 на TrustedInstaller=0.

Підтримується робота з командним рядком. Для перегляду ключів потрібно відкрити «Файл» → «Ключи командной строки».

Сторінка програми PowerRun