Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 2000 / XP / 2003/2008 / Vista / 7/8/10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (є русифікатор)

OutlookAddressBookView

Відповідь досить проста. Потрібно використати безкоштовну програму від відомого розробника NirSoft.

1. Після завантаження потрібно розпакувати архів з програмою та запустити файл OutlookAddressBookView формату .exe (OutlookAddressBookView.exe). Розширення .exe може не відображатися на вашому комп’ютері.

2. Програма автоматично просканує профіль (для вибору іншого профілю потрібно відкрити «Дополнительные параметры» або натиснути на клавішу F9) та покаже в зручному вигляді інформацію про отримувачів, яка збережена в адресній книзі програми Microsoft Outlook.

Про кожного отримувача буде показана наступна інформація: адреса електронної пошти, тип адреси (MS-Exchange або SMTP), ім’я, поштова адреса, номер телефону, час створення та дата змінення (працює лише з адресними книгами сервера Exchange) та ін.

3. Можна без проблем вибрати всі або лише окремі адреси та експортувати їх у файл формату txt/xml/html, або просто скопіювати в буфер обміну й вставити в табличний редактор (наприклад, Microsoft Office Excel). Будуть збережені всі розділювачі табуляції, коми та ін.

Програмою підтримуються наступні версії Microsoft Outlook: Microsoft Outlook 2003, Microsoft Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2013, Microsoft Outlook 2016.

Для 64-бітних версій Outlook 2010/2013 потрібно використовувати 64-бітну версію OutlookAddressBookView. Для решти підійде 32-розрядна версія.

Щоб використовувати програму на російській мові, потрібно завантажити локалізацію та розпакувати файл OutlookAddressBookView_lng.ini в теку з програмою.

Сторінка програми OutlookAddressBookView