Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

PreventTurnOff

Невелика, проте корисна утиліта PreventTurnOff може заборонити для вашого комп’ютера вимикатися, переходити в сплячий режим, режим очікування, гібернації, а також заборонити вмикати заставку, вимикати монітор та ін.

Можна вимикати певні заборони повністю або по таймеру. Таймер можна вмикати після запуску програми або після виходу з режиму сну. Програма може запускатися разом з операційною системою (потрібно зазначити дану опцію).

Прямо з меню PreventTurnOff можна перейти в панель керування: керування екраном, живленням. Можна запустити диспетчер завдань та ін.

Також є можливість керувати живленням монітора та комп’ютера.

Присутній міні-HTTP сервер. Можна налаштувати порт (потрібно змінити якщо стандартний зайнятий), логін та пароль для доступу.

PreventTurnOff2

Після цього відкрити браузер та ввести адресу й порт:  наприклад, localhost:2020. localhost можна замінити вашим IP, а 2020 на свій порт  (можна натиснути «Test» з вікна налаштування сервера). Відкриється сторінка з параметрами таймера та деякими налаштуваннями. Можна прямо звідти вводити нові значення для відліку.

PreventTurnOff3

Сторінка програми PreventTurnOff