Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, 8.1, 8, 7
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

IsMyTouchScreenOK

Є різні типи сенсорів, що використовуються в моніторах. Кожен з них має свої характеристики, одна із яких – кількість одночасних дотиків, які може даний сенсор розпізнати. Для покупки монітора або телевізора без дефектів потрібно його перевірити. Для цього потрібно завантажити безкоштовну утиліту, яка не потребує встановлення та може працювати з будь-якого знімного носія. Можна перевірити телевізори, під'єднавши їх за допомогою кабелю до комп’ютера або ноутбука (в продажу є моделі з підтримкою сенсорних функцій через підключення до ПК).

Технологія «Мультитач» широко використовується у мобільних телефонах, планшетах та інших типах моніторів й екранів. Найпростіший приклад роботи технології – це збільшення або зменшення зображення (зміна масштабу) за допомогою двох пальців (розсовуючи або зближуючи їх). Якщо ваш сенсорний екран або тачпад може виявити 2-ві та більшу кількість точок дотику, то значить він підтримує технологію множинного дотику «Мультитач». Технологія використовується для роботи в різних програмах та іграх (існують ігри для двох гравців, кожен з яких керує ігровим процесом на одному сенсорному екрані).

Стаття по темі: «Як виявити биті пікселі на LCD моніторах?»

Утиліта для перевірки справності роботи технології «Мультитач» називається IsMyTouchScreenOK. Після запуску можна протестувати обладнання до покупки та після неї, поки діє гарантія. При виявленні несправностей можна повернути монітор або телевізор по гарантії.

Сторінка утиліти sMyTouchScreenOK