Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Server 2000-2016, XP, Vista, x64/x32/x86
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

DesktopSnowOK

Дні минають і осіння пора скоро зміниться на сніжну, а можливо, і не сніжну зиму. Щоб трішки прикрасити робочий стіл можна додати анімацію сніжинок, які будуть падати та милувати стомлене від монітора око:)

Для реалізації такої задумки потрібно запустити безкоштовну програму DesktopSnowOK. Програма не потребує встановлення, її потрібно лише розпакувати з архіву та запустити виконуючий файл формату *.exe. Доступна версія для 32 та 64 бітної Windows.

В налаштуваннях можна вказати швидкість анімації падіння сніжинок, кількість сніжинок, прозоріст, вибрати текстуру та алгоритм, розмір сніжинок і вказати випадковий розмір, включити або виключити обертання.

Цікава опція – дезактивація сніжинок при русі мишкою або натисканні клавіш, можливі також два варіанти. Якщо дану опцію увімкнути, то сніжинки при русі мишкою чи при натисканні клавіш будуть зникати, а після вказаного часу затримки – з’являтися знову.

Якщо ви не хочете, щоб сніжинки заважали при роботі, ігровому процесі, то потрібно відмітити опцію «Только на рабочем столе». В такому випадку анімація сніжинок буде показана лише на робочому столі.  

Можна налаштувати автоматичний запуск програми при старті Windows.

Сторінка програми DesktopSnowOK