Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows, Linux
Ліцензія: Безплатна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Hallo Northern SKY – програма планетарій

Hallo Northern SKY – належить до напівпрофесійних програм для планетаріїв HNSKY, являється безплатною та може працювати на операційних системах сімейства Windows і Linux. Використовуючи дану розробку, ви зможете керувати своїм телескопом через інтерфейс ASCOM або INDI.

Програма містить детальну інформацію про 30 тисяч об’єктів зоряного неба. Також до ваших послуг база даних, яка містить мільйони зірок та сотні зображень Deep Sky Survey. Також Hallo Northern SKY містить функцію, яка дозволяє отримувати доступ до онлайн-версії Deep Sky Survey, що дає змогу оновлювати інформацію про астероїди та комети й здійснювати пошук об’єктів, які вас цікавлять у професійних версіях астрономічних баз даних.

Використовуючи програму, ви зможете здійснювати дослідження астрономічних об’єктів до 18 зоряної величини. З меню програми можна отримати доступ до таких зоряних каталогів як GAIA DR2, UCAC4, NOMAD і PPMXL. Можна завантажити каталог USNO UCAC4 щоб отримати доступ до об’єктів 16 зоряної величини.

Головне світило нашої планети, місяць, планети сонячної системи та їхні супутники можна переглядати із відмінним збільшенням з елементами поверхні. Комети та астероїди показуються із високою точністю завдяки онлайн-оновленням. Зображення глибокого неба представленні у високій якості. В програмі наявне потужне анімаційне меню, а також інтегрований файл довідки глибокого неба.

Крім керування практично будь-яким телескопом, Hallo Northern SKY бездоганно працює із такими програмами як EQMOD та MaximDL. Зображення можна завантажувати через мережу інтернет. Доступний онлайн пошук об’єктів на вибраній території. Можна обраховувати позиції астероїдів із точністю до 1 дюйма в межах 10-ти років.

Примітка. Для зміни мови потрібно зайти в: File → Settings → Settings → Language file → вибрати мову.

Сторінка програми Hallo Northern SKY