ROX Player

Хто користується торрент файлами, то знають — щоб переглянути відео, його спочатку потрібно завантажити. Але із ROX Player це не обов’язково. Дана програма вміє працювати із url адресами та торрент файлами. Все, що потрібно зробити це скопіювати посилання на торрент файл або завантажити його на свій ПК та відкрити, використовуючи відповідне меню.

Звичайно, щоб користуватися торрентами та успішно скачувати потрібно ще й роздавати. В більшості випадків так всі і роблять. Коли може бути корисною дана програма? Наприклад, ви хочете переглянути фільм, а чекати завершення завантаження неохота. Тоді відкриваємо фільм через ROX Player, чекаємо поки завершиться буферизація та насолоджуємось переглядом. Єдиною умовою нормального та плавного відтворення відео є достатня кількість тих, хто на роздачі, інакше швидкості може не вистачити і відео буде відтворюватися ривками.

В налаштуваннях плеєра можна вибирати звукову доріжку, вмикати та вимикати субтитри, вибирати співвідношення сторін, вибирати швидкість завантаження торрент файлів (за умовчанням швидкість необмежена), асоціювати торрент файли із плеєром та ін.

І хоч на сайті програми нічого про підтримку Windows 10 не написано, у мене на 64 розрядній Windows 10 все працювало без нарікань.

Сайт програми