Тип програми: Інсталятор/Portable
Підтримувані ОС: Windows, macOS, Gentoo, Arch Linux, Debian based, Fedora, OpenBSD, Other Linux
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

LibreWolf

Браузер Mozilla Firefox має давню історію та велику аудиторію користувачів. Але багатьох не влаштовує політика конфіденційності, яку проводять його розробники. Якщо для вас має значення хоч якась приватність в інтернеті, то зверніть увагу на розробку LibreWolf. Це користувацька версія Firefox, яка орієнтована на безпеку, конфіденційність та свободу користувачів.

Браузер був розроблений з метою покращення методів захисту від відслідковування та включає досконаліші методи безпеки, які досягаються за рахунок внесення змін за допомогою налаштувань та виправлень. Всі виправлення орієнтовані для досягнення максимальної конфіденційності та безпеки.

Розробники LibreWolf прагнуть видалити всю телеметрію, збір даних та фактори, які дратують. Також вимикаються функції, що спрямовані проти свободи, наприклад DRM.

Особливості браузера LibreWolf:

  • Вимкнення телеметрії (ніякого рекламного ПО та факторів, які дратують);
  • Безпечний пошук (використовуються пошукові системи DuckDuckGo, Searx, Qwant та інші, пріоритетом яких являється конфіденційність);
  • Інстальоване та увімкнене розширення uBlock Origin (одне з найкращих розширень для блокування реклами);
  • Розширена конфіденційність без шкоди для функціональності;
  • Стабільні та швидкі оновлення (браузер збирається на основі останнього стабільного вихідного коду Firefox, що являється гарантією безпеки, стабільності та функціоналу);
  • Відкритий вихідний код (будь-хто може приєднатися до розробки LibreWolf).

Сторінка браузера LibreWolf