Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 11 та Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Utility to manage advanced features of Microsoft Defender (Windows Defender)

На мою думку, програма Захисник Windows розширила та покращила свій функціонал до серйозного рівня і на даний час являється конкурентом багатьох антивірусних рішень, які розповсюджуються на платній основі. Сперечатися на рахунок кращого антивіруса не буду, а просто хочу познайомити з утилітою, яка може розшири функціонал програми Захисник Windows та увімкнути приховані функції.

Більшість функцій за замовчуванням у Microsoft Defender не доступні і їх так просто, використовуючи можливості ОС Windows, не увімкнути. Для простого керування краще використати спеціалізований софт.

Після запуску DefenderUI можна вибрати один з рівнів захисту: рекомендований, інтерактивний, агресивний або за замовчуванням.

Вибирайте відповідно до власного рівня знань, тому що потрібно буде налаштовувати різні функції та вмикати правила, значення яких для людини без спеціальних знань будуть не зрозумілими.

Програма DefenderUI, по суті, являється альтернативним розширеним інтерфейсом для Захисника Windows. Із зручної оболонки можна керувати всіма функціями антивіруса, не шукаючи їх в заплутаних налаштуваннях ОС Windows.

Пропоную переглянути декілька скриншотів, які дадуть загальні уявлення про програму:

DefenderUI

DefenderUI

DefenderUI

DefenderUI

Сторінка утиліти DefenderUI