Rising Personal Firewall

Rising Personal Firewall — програма, що захистить ваш ПК від різних вхідних та вихідних загроз. Цей фаєрвол отримав багато хороших відгуків серед користувачів. Вбудована підтримка хмарної технології Rising Cloud Security, що миттєво реагує на нові загрози. Все завдяки великій аудиторії користувачів, що користуються лабораторією Rising.

Rising Personal Firewall заблокує фішингові сайти, захистить від мережних атак, небезпечних веб-сайтів та шкідливих завантажень, що гарантує вашу безпеку на просторах інтернету. До всього цього програма має функцію батьківського контролю.

Інтерфейс програми зрозумілий, так що, навіть недосвідчені користувачі зможуть налаштувати мережні фільтри для програм. Завдяки вбудованій фільтрації результатів пошуку, ви будете знаходити лише нешкідливі інтернет-сайти на просторах інтернету. Програма перехопить троянів-завантажувальників, блокуючи джерела завантаження троянських програм вірусами, що можуть бути на вашому комп’ютері, не даючи заразити систему. Захист від ARP-spoofing атак, захист від хакерських, вірусних та інших кібератак, блокування мережних вторгнень в режимі реального часу.

Додаткові інструменти:

  • Network Speed Protection — розподіляє пропускну здатність мережі між інтернет серфінгом, переглядом онлайн фільмів та ін., рівномірно і без буферу.
  • Test Network Speed — перевірка швидкості вашого інтернет з’єднання.
  • Network Diagnosis — діагностика та виправлення проблем із відсутністю мережі, чи низькою швидкістю.
  • ADSL Optimization — оптимізація мережі на ПК, що з’єднані за допомогою ADSL.
  • Share Management — налаштування доступу спільних папок іншим користувачам.
  • IP Switching Tools утиліта, яка виконує налаштування IP-адрес для різних мереж, із подальшим перемиканням між ними. 

Сайт програми