Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Analysis of Wi-Fi network from the phone with WiFiman

Детальну інформацію по мережі Wi-Fi, або пристроях Bluetooth LE можна дізнатися, встановивши програму WiFiman. Ви зможете не лише переглядати відомості по пристроях та мережі, але й проводити тестування швидкості та знаходити нові пристрої.

Програма WiFiman покаже список каналів Wi-Fi мереж та доступні пристрої Bluetooth LE, які знаходяться неподалік. Додаток допоможе вибрати вільний канал для вашої точки доступу Wi-Fi. Ви зможете виявляти та аналізувати всі пристрої, які підключені до вашої мережі.

Для аналізу мережі та підмережі з метою виявлення пристроїв, які до неї під’єднані, програма використовує протоколи Bonjour, SNMP, NetBIOS та UBNT.

Непотрібно більше шукати сервіси для вимірювання швидкості інтернету, адже це може зробити програма WiFiman. Після проведення вимірів можна швидко поділитися результатами швидкості.

Після завантаження можна приступати до роботи. Знизу знаходяться кнопки, які відкривають певну категорію. Для вимірювання швидкості потрібно вибрати «Speed Test» та натиснути на кнопку «Start Speed Test». Загальна інформація по поточній мережі буде показана після вибору категорії «Status». Меню «Wireless» показує список мереж, що розділені за типом (2.4 та 5 GHz), а також список пристроїв Bluetooth. Останнє меню «Discovery» містить списки пристроїв.

Сторінка додатка WiFiman