Автор створено

Якщо ви хочете мати швидку систему, то без простого та максимально легкого лаунчера не обійтися. Одним з таких додатків є KISS Launcher, який має високі оцінки та хороші відгуки.

KISS Launcher має мінімальний набір функцій, ощадливо використовує системні ресурси й не займає багато місця в пам’яті смартфону або планшета. Дає змогу швидко знаходити бажану інформацію серед контактів, додатків та ін. Додатки, які використовуються найчастіше можна закріпити знизу екрана.

KISS Launcher вміє адаптуватися під конкретно ваше використання, роблячи пошук потрібних додатків та контактів ще швидшим.

В налаштуваннях можна вибрати елементи для пошуку, вказати пошукову систему для інтернету за замовчуванням (є можливість додати власну), налаштувати історію, вибране, пошук та інтерфейс. Можна експортувати та імпортувати налаштування.

Програма не використовує підключення до інтернету. Список програм відкривається свайпом вправо або вліво, сповіщення стандартно вниз, а пошук вверх. Лаунчер дійсно швидкий, але для мене виявився незручним. Одного разу встановивши CPL (Customized Pixel Launcher), так його і залишив.

Сторінка додатка KISS Launcher

{QRCODE}https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.neamar.kiss{/QRCODE}