Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

Read Along by Google

Додаток Read Along від Google допоможе для вашої дитини швидше навчитися читати. Зверніть увагу, що програма орієнтована на дітей, які вже знайомі з алфавітом та мають базові навички читання.

Із додатком «Прочитати разом» дитина буде отримувати задоволення від читання. Суть у тому, що віртуальний приятель буде допомагати з читанням, може слухати слова та текст, а також пропонуватиме свою допомогу. Якщо дитина отримує успіхи, то неодмінно буде нагороджена зірочками.

Учень матиме власний профіль в якому зберігається історія та увесь шлях навчання. В індивідуальному порядку підбирається складність. Кожне слово можна прослухати повторно. Додаток сприяє виробленню самостійності. Зацікавившись, дитина буде сама проходити нові рівні.

Для того щоб всі можливості додатка були доступні в офлайн-режимі, достатньо після встановлення його один раз запустити. Програма повністю позбавлена реклами та різних платежів. Не потрібно вводити персональні дані. Всі аудіодані проходять аналіз прямо на пристрої і не відсилаються на сервери компанії Google.

Мови, які підтримуються програмою Read Along by Google:

  1. англійська
  2. іспанська
  3. португальська
  4. гінді
  5. бенгальська
  6. урду
  7. телугу
  8. маратхі
  9. тамільська

Сторінка додатка в маркеті