Guess Car Quiz

Дана цікава та захоплююча гра-вікторина дозволить перевірити ваші знання стосовно автомобілів різних світових брендів. На вас чекають декілька тематичних вікторин із різними рівнями складності. Якщо ви відповіли правильно на всі запитання — можете рахувати себе автоекспертом. Працює гра починаючи із Android 4.1і вище.
Всього запропоновано шість вікторин, що ускладнюються . У кожній із вікторин на вас чекають різні запитання але рахунок переможних балів загальний. Тому можете спочатку давати відповіді на самі для вас знайомі теми, поступово ускладнюючи завдання.

Logos, що є першою грою є найпростішою. У неї можуть грати, навіть школярі, які хоч трішки цікавляться автомобілями. Вам потрібно вибрати значок певного бренда із чотирьох запропонованих. Якщо значок автомобіля має ще і назву автомобіля, як наприклад Volvo чи Ford, то вона приховується.

Друга гра Brands, яка є вже складнішою, оскільки вам покажуть автомобілі без логотипів. І по зовнішньому вигляді потрібно назвати, що це за машина. Задача є складнішою, тому що різні виробники можуть випускати схожі за зовнішнім виглядом автомобілі.

У вікторині  Models потрібно вказувати не бренд, а конкретну модель автомобіля.

Вікторина Countries дасть запитання по логотипах, а вам по них потрібно вказати країну виробника.

Вікторина 50 on 50 ускладнюється тим, що потрібно назвати правильно виробника автомобіля, зображення якого наполовину приховане.

І на закінчення Whombelongs, в якій потрібно відповісти до якої компанії належить той чи інший бренд. Дана вікторина є найскладнішою, тому що тут потрібні вже хороші знання.

Чудова гра, що допоможе ще й покращити знання із цікавої теми. Розповсюджується додаток безкоштовно, в ньому немає внутрішніх покупок. Але є ресурс «енергія», що витрачається в процесі гри. Його поповнити можна трьома способами: розказати друзям в одній із соціальних мереж, переглянути рекламне відео або просто зачекати доки енергетичний баланс не відновиться самостійно.

Google Play