Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна/Платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

AlpineQuest Off-Road Explorer

AlpineQuest Off-Road Explorer – додаток, який дійсно зможе замінити ваше програмне забезпечення для геопозиціонування. Він має на маркеті оцінку 4,7 (платна версія) і багато рекомендацій від професіоналів різних спеціальностей.

Буде незамінним для активного відпочинку та спорту, включаючи охоту, піший туризм, біг, геокешинг, морську навігацію та багато інших видів діяльності.

Ви зможете зберегти у пам’ять смартфона безліч топографічних онлайн карт, програма підтримує формати QCT та OZFx2. Так що зона покриття оператора мобільного зв’язку більше не завадить вашій навігації.

Залишайтеся завжди на точному маршруті, а точна GPS навігація та компас допоможуть у цьому, ваше місцеположення завжди буде точно відображене на карті у режимі реального часу.

Наявна можливість зберігати та завантажувати шляхові точки, ділитися ними із друзями. Ви можете зберігати треки та отримувати детальну статистку з інтерактивними графіками. Повна інформація із деталями, що дозволить прорахувати у маршруті кожну дрібницю.

Особливості AlpineQuest Off-Road Explorer

Карти. Готові офлайн карти із можливістю автоматичного зберігання кешу онлайн карт на пристрій для подальшого використання без інтернет підключення. В комплекті дорожні, супутникові та топографічні карти із шарами (назви доріг, гір, контури висот та ін.).  

Підтримка онлайн карт та шарів від спільноти (OSM, можливість використання місцевих топографічних карт). Кеш заданої області карти можна зберігати для подальшого автономного використання.

Підтримуються такі офлайн карти: KMZ Overlays, OziExplorer OZFx2, GeoPackage GeoPkg, MbTile, SqliteDB. На офіційному сайті можна завантажити програму MOBAC для створення офлайн карт.

Наявна підтримка відображення ландшафту та крутих уступів, завдяки використанню цифрової моделі рельєфу (1-arcsec SRTM DEM ЦМР) та HGT.

Ви можете використовувати одночасно декілька шарів карт та змінювати в кожному такі параметри як прозорість, насиченість та контрастність.

Мітки. Відображення необмеженої кількості шляхових точок, маршрутів та треків із можливістю збереження та відновлення.

Підтримка імпорту та експорту таких файлів як GPX, Google Earth KML/KMZ, CSV/TSV.

Підтримуються шляхові точки форматів ShapeFile SHP/PRJ/DBF, OziExplorer WPT/PLT та геокешинг LOC файлів.

Шляхові точки спільноти можна імпортувати та зберігати власні, покращуючи базу.

Контролер часу руху по треку, можливість створювати на карті маршрути, треки, та області навігації. Для роботи із мітками використовується просунутий провідник.

Позиціонування по GPS. Автоматичне позиціонування із використанням інформації GPS датчика та мережі. Можлива орієнтація карти по компасу, на північ, пошук цілі та в напрямку руху.

Наявний GPS/барометричний трекер (запис треку, його аналіз, можливість запису в активному та фоновому режимі та при вимкнутому/згорнутому додатку, підтримка режиму енергозбереження).

Між користувацькими точками відображається відстань. Присутні сповіщення про наближення до цілі, а також про шлях, що залишився.

При наявності сумісного пристрою доступний барометр.

А також. Рух напряму до вибраної цілі в офлайн режимі за допомогою компаса та без карти. Вибір одиниць вимірювання: метричні, британські, гібридні. Широта та довгота може бути відображена у вигляді координатної сітки (типу UTM, MGRS, SK42 та ін.). Є можливість відображення координатної сітки на карті.

Зверніть увагу. Знизу лінк на безкоштовну версію із обмеженим функціоналом. Повна версія має набагато ширші можливості.

Google Play