MAPS.ME

Почувайтеся впевнено в будь-якій подорожі з картами MapsWithMe Pro (Maps With Me)! Ви завжди будете знати, де ви зараз перебуваєте, де найближчий ресторан або банкомат, магазин або автобусна зупинка. І при цьому, вам не потрібен інтернет, тому що карти і пошук об'єктів працюють повністю оффлайн і не витрачають гроші в роумінгу. Після запуску програми ви безкоштовно завантажуєте карту будь-якої країни. Для країн з великою кількістю даних можна вибрати не всю країну, а тільки потрібний регіон. Для скачування карт ми рекомендуємо використовувати WiFi, щоб прискорити процес завантаження. За допомогою GPS і компаса ви зможете легко зорієнтуватися на карті, незалежно від того, їдете ви на автомобілі, подорожуєте по горах або гуляєте у великому мегаполісі. У додатку використовуються картографічні дані OpenStreetMap (http://www.openstreetmap.org/), які регулярно оновлюються і є найбільш актуальними на сьогоднішній день.

Можливості:

  • ПОВОРОТ КАРТИ. Для вашої зручності ви можете обертати карту вручну. А можете включити режим автоповороту, і карта буде обертатися автоматично залежно від напрямку вашого руху.
  • Визначення місця розташування. За допомогою GPS і компаса ви завжди визначте на мапі точне місце, де ви зараз перебуваєте.
  • ПОШУК ОБ'ЄКТІВ. Оффлайн пошук дозволяє за долі секунди знайти все, що вам потрібно.
  • ПОШУК ПО КАТЕГОРІЯХ. Найнеобхідніші в подорожі місця - пам'ятки, ресторани, банкомати, транспорт і т.д. - шукати неймовірно просто. Клацніть на потрібну іконку і отримаєте список прилеглих об'єктів із зазначенням відстані до них та напрямки.
  • ЗАКЛАДКИ. Позначте на карті будь-яке місце і збережіть його в Закладках. І коли вам знадобиться, ви зможете з легкістю знайти його. Також ви можете групувати закладки, призначаючи для кожної групи свій колір.
  • ІМПОРТ/ЕКСПОРТ закладок. Тепер ви зможете вислати свої закладки друзям по email або додати вибрані місця з інших карт на MapsWithMe. Підтримуються KML/KMZ файли.
  • НОВЕ! Тепер у вас є можливість відправити мітку з будь-яким місцем на карті або повідомити про своє місцезнаходження по емейл або смс. Надішліть друзям карту з міткою, де ви зараз перебуваєте, де ваш будинок або улюблений ресторан!

Переваги:

  • ШВИДКО. Ніяких сірих квадратів! Карти MapsWithMe Pro працюють дуже швидко, можна навіть, сказати миттєво. Це стало можливо завдяки ноу-хау додатка - спеціальному способу стиснення даних.
  • ВСІ МІСТА І КРАЇНИ. Вам достатньо один раз завантажити MapsWithMe Pro, і карти усього світу у вас в кишені. Навіть, найменші острови!
  • АКТУАЛЬНО. У додатку використовуються картографічні дані OpenStreetMap, які регулярно оновлюються і є найбільш актуальними на сьогоднішній день.
  • На даний момент в додатку відсутня навігація і функція побудови маршруту. Але такі можливості, як визначення поточного місцезнаходження, автоматичний поворот карти в напрямку руху, моментальне відображення даних роблять додаток вкрай зручним під час водіння.

Google Play

MAPS.ME