Here Maps

Із HERE ви можете подорожувати по всьому світу, прокладати власні маршрути і відшукувати потрібні місця навіть, без підключення до Інтернету. Просто скачайте карти і збережіть їх на своєму телефоні або планшеті. Ви зможете повноцінно працювати з ними в автономному режимі, де б ви не знаходилися. Додаток HERE допоможе знайти те, що вам потрібно. Подивіться, де знаходяться найближчі до вас ресторани і магазини. Куди б ви не відправилися на автомобілі, поетапні голосові підказки завжди доступні. Інформація про ситуацію на дорогах і рух громадського транспорту в режимі реального часу допоможуть знайти найкоротший шлях. Here maps присутній в 196 країнах, пропонуючи навігацію голосовими підказками в 96 країнах. Також надає інформацію про пробки в 41 країні і має внутрішні карти приблизно 75600 будівель в 72 країнах.

Дослідіть світ по-новому:

- Не втрачайте орієнтиру: голосові підказки на кожному етапі поїздки або прогулянки доступні, навіть, якщо ви не підключені до Інтернету.
- Використовуйте карти, доступні в будь-якому режимі: інтерактивні карти для більш ніж 100 країн, які можна скачати, зберегти і використовувати, коли ви не в мережі.
- Вибирайте найкоротший шлях: відомості про рух громадського транспорту - карти, маршрути та інше - для більш ніж 800 міст і 40 країн.
- Об'їжджайте пробки: відомості про ситуацію на дорогах і ремонтних роботах в режимі реального часу для більш ніж 40 країн.
- Плануйте поїздки завчасно: відзначайте на карті місця, які хочете відвідати під час подорожі.
- Зустрічатися з друзями ще простіше: за допомогою функції Glympse можна повідомити їм про своє місцезнаходження і час прибуття на місце зустрічі в текстовому або електронному повідомленні.

Google Play

Here Maps