Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська, українська

YouTube Kids – YouTube для дітей

Компанія Google офіційно представила свій новий додаток для дітей. Тепер діти можуть дивитися свої улюблені передачі та відеоролики без показу дорослої реклами. Відтепер дитячий контент набагато легше знайти, адже додаток зібрав найкращі пізнавальні та розважальні ролики не лише для дітей, а й для всієї родини.

Сюди відносяться навчальні відео, музика, дитячі казочки, віршики та інше. Діти можуть навчатися математиці, природознавству, мові та багатьом іншим наукам та цікавинкам, не відволікаючись на другорядне.

Додаток спочатку появився на американському цифровому ринку та став одним із найпопулярніших. Тепер ним можна скористатися і у нас. YouTube Kids являється безкоштовним та крім смартфонів і планшетів може бути інстальований на ігрові приставки, ChromeCast, Apple TV та телевізори із підтримкою Smart TV і буде доступним на великих екранах.

Для всіх хто встановив YouTube Kids будуть доступні добірки відео від надійних медійних каналів-партнерів: спорт, навчання, музика, мистецтво та багато іншого. А саме головне це те, що батьки самі вирішують, які добірки та канали будуть доступні для їхніх дітей.

Додаток дуже зручний у використанні. Підібрані кольорові схеми разом із великими кнопками додадуть лише зручності при навігації. При першому відкритті батьки зможуть ознайомитися за якими критеріями відбувається фільтрування контенту.

Режим «Схвалені відео» означає, що відеоконтент перевірений батьками та рекомендуються для перегляду дитиною. Крім того, можна не лише рекомендувати, а й заборонити певні канали та відео. Можна вимкнути функцію пошуку роликів. При таких налаштуваннях відео будуть доступні лише із автоматично створеної вибірки. Відео, що знаходяться в загальній колекції буде доступним у розділі із рекомендаціями на головному екрані.

Вбудований таймер дозволяє встановити час перегляду. Обмежіть час використання, наприклад 20 хвилинами, а додаток сповістить про його закінчення.

Реклама все ж у YouTube Kids наявна. Всі рекламні оголошення позначаються як реклама та проходять попередню ручну модерацію. Забороненою є реклама продуктів харчування, напоїв, відеоігор, реклама, яка призначена для дітей віком від 12 років.

YouTube Kids використовує користувацькі фільтри та відгуки, щоб на основі них пропонувати безпечний медіаконтент.

Примітка. Час від часу можуть траплятися невідповідні відео, які можна заблокувати як неприйнятні.

Основні функції YouTube Kids:

  • Вміст, що схвалений батьками
  • Дитячі профілі
  • Можливість блокування
  • Історія переглядів
  • Контролювання пошуку
  • Таймер
  • Позначення неприйнятних відео
  • Можливість встановлення на різних платформах

Сторінка YouTube Kids



Google Play