Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська

FotoJet

Не обов’язково для редагування незначних дефектів чи для створення банера, візитки, карточки, колажу починати вивчати довгі уроки по Photoshop. Також не обов’язково встановлювати на свій комп’ютер додаткове програмне забезпечення. Можна просто скористатися можливостями онлайн редактора FotoJet. Все у ньому просто та зрозуміло для будь-кого.

Не в кожного є час для вивчення та встановлення різних програм. А для роботи із FotoJet потрібний лише браузер та наявність інтернет з’єднання. У даного редактора вся простота притаманна для користувача, а для обробки зображень, навпаки, використовуються потужні алгоритми. Використовуючи можливості FotoJet можна створювати роботи професійної якості.
Для користування онлайн сервісами FotoJet не потрібна реєстрація — це вже економія часу та нервів.

Для користування переходимо на сайт, вибираємо що потрібно створити: дизайн, колаж чи відредагувати фото. Для редагування фото потрібно встановити останню версію Flash Player. Багато операцій вже можна виконувати за допомогою технології HTML5 (хоча це поки що бета версія).

Дизайн

FotoJet

Наприклад, при виборі створення дизайну відкриється вікно у якому потрібно вибрати, який саме дизайн створити: флаєр, постер, логотип та ін. Далі відкриються дизайни. Після того як буде вибраний дизайн можна вже безпосередньо переходити до редагування.

Колаж. Писати не буду — всі знаєте, що це і для чого:)

FotoJet

Редагування фото

FotoJet

Всі інструменти поділені на групи: редагування, ефекти, робота із текстом, кліпатри, ефекти для перекривання (світлові, текстури та ін.), рамки.

Інструментів для редагування фото більш ніж достатньо: обрізка, повертання, регулювання експозиції, контрасту, зміна розміру, налаштування кольору, тіні, світло, налаштування фокусу, фільтри.

  • Окремим меню доступні ефекти — сепія, вінтаж та ін.
  • Підписи до фото можна прикрасити гарно оформленим текстом із вибором шрифтів.
  • Тематичні фото (із Днів народжень, до Дня закоханих та ін.) можна прикрасити кліпатрами.
  • А різні світлові ефекти та фони допоможуть придати для фото загадковості та перенести у інший час.
  • І на закінчення, можна оформити готове зображення у красиву рамку.

Зверніть увагу на нижнє меню сайту. Там є велика кількість додаткових інструментів, наприклад, дитячий колаж.

FotoJet

Сторінка онлайн редактора FotoJet

А тепер про основне — більш широкий функціонал та великий вибір шаблонів, ефектів, відсутність реклами та багато чого ще стануть доступними після оплати та переходу на комерційний тариф.