RSComments!

В повній новині можна завантажити українізатор для популярного компонента коментування для CMS Joomla! Це – RSComments!, про який вже згадувалося на сайті. Дана система коментування легка, має малий розмір інсталятора та швидку роботу, гнучкі налаштування.

Для українізації потрібно додати окремо файли перекладу для адміністративної та фронтальної частини сайту. Це можна виконати вручну, а можна автоматично, використовуючи архів з файлами перекладу.

Порядок ручної українізації:

1. Для ручної українізації потрібно витягнути папку «ukr-rscomments-1-13-16» з архіву.

2. Відкрити папку «site» та всі файли скопіювати по шляху вашого сайту: Ваш сайт/language/uk-UA – для українізації фронтальної частини сайту.

3. Відкрити папку «admin» та скопіювати всі файли по шляху: Ваш сайт/administrator/language/uk-UA
– для українізації адміністративної частини сайту.

Порядок дій для автоматичного встановлення мови:

1. Відкрити: «Расширения → Менеджер расширений → Установить».

RSComments!

2. Перетягнути архів з українізатором у відповідну область. Можна використати кнопку «Или выберите файл» для вказання шляху до файлу на вашому носії даних.  

RSComments!

Примітка. Щоб ваш компонент відображався на українській мові, потрібно вибрати мову в налаштуваннях сайту (приклад, якщо адміністративна панель/сайт на російській). Для цього:

Ідемо в «Расширения → Менеджер языков → Установлено». Зверху потрібно вибрати «Сайт» та поставити під «По умолчанию» відмітку. Аналогічно для адміністративної панелі. Тільки замість «Сайт», потрібно вибрати «Панель управления». Знизу на скриншотах все видно, так краще зрозуміти.

RSComments!

RSComments!

RSComments!

Якщо компонент RSComments! не буде українізований, то замість російської мови (якщо адміністративна панель/сайт на російській), ви побачите англійську мову.

Версія файлу перекладу 1.13.16, проте і підходить для старших версій. Просто я використав файли русифікатора від автора сайту Aleksius.com. Ви можете перейти за посиланням та завантажити русифікатор для компонента RSComments!

Завантажити українізатор для RSComments!

Вітаються коментарі та зауваження.

Найкраща подяка за пророблену роботу – поділитися посиланням на дану сторінку.