Тип: Плагін
Версія Joomla!: Joomla 3+
Ліцензія: Безкоштовний

CM

На відміну від WordPress, Joomla за замовчуванням не підтримує публікацію матеріалу у декількох категоріях. Безкоштовний плагін Content Multicategories призваний вирішити дану проблему.

Після інсталяції потрібно перейти у менеджер плагінів (щоб довго не шукати, потрібно скористатися пошуком, ввівши multicategories), знайти Content Multicategories та увімкнути його.

CM

Після цього можна скористатися одним із двох режимів роботи. Перший рижим називається «Головна категорія». Додавши матеріал до другорядної категорії, адрес матеріалу буде включати адресу головної категорії. Другий режим має назву «Поточна категорія». У такому режимі матеріал, який включений у другорядну категорію буде мати адресу, яка буде включати адресу поточної категорії, тобто ту,  до якої ви його включили. На сторінці самого матеріалу створюється канонічне посилання на адресу, яка включає основну категорію матеріалу.

Для включення матеріалу до потрібних категорій потрібно увійти у менеджер матеріалів, вибрати потрібний або створити новий, натиснути на вкладку «Додаткові категорії» та відмітити відображення матеріалу у потрібних категоріях.

CM

Сторінка плагіна Content Multicategories