BM Cool Menu

Хочу познайомити із безкоштовними менюшками для Joomla. Дійсно, часто буває потрібно знайти щось безкоштовне та реально працююче, а його не так вже й багато.

BM Cool Menu — модуль для створення горизонтального меню із простими налаштуваннями, такими як колір тексту, фону, шрифт. Можна вказати фонове зображення.

Демонстрація роботи модуля

Сторінка завантаження модуля

IceMegaMenu

IceMegaMenu — завантажується архів із плагіном та модулем. Після встановлення активовуємо плагін та переходимо в налаштування модуля. Налаштувань, майже не має. В модулі можна лише вибрати положення меню (за умовчанням, горизонтальне і т.д.). Для налаштування кількості стовпчиків, розміру меню та інших параметрів, потрібно зайти в своє меню, вибрати пункт, та у вкладці IceMegaMenu Paramters внести потрібні налаштування.

IceMegaMenu

Сторінка завантаження модуля

RokNavMenu

RokNavMenu — меню від відомого розробника прекрасних тем із підтримкою мобільних пристроїв. Після встановлення додаємо новий модуль (якщо він не додався автоматично) та вибираємо RokNavMenu, вносимо потрібні налаштування та публікуємо у потрібній позиції на сайті. 

Сторінка завантаження модуля

Якщо ви в пошуках хостингу, можу порекомендувати Beget, яким сам користуюся (до речі, тестування компонентів, модулів та плагінів відбуваються саме на ньому).
Також можу порекомендувати дешевий
український хостинг, на якому маю один із своїх проектів.